Thursday, February 10, 2011

malam2 di padang shah alam

bile je uitm umum kan khamis n jumaat cuti aku la orang yg palinggg seronok gilerr..
even aku da taw yg jumaat tak de kelas since before cuti chinese new year ag tp xde la hepi sangat kan..
but bile dapat taw yg uitm da keluarkan surat pekeliling gtahu khamis n jumaat sume lecturer ade ape tah so sume kls batal terus rase cam hepyyy giler..hahah..biase la cuti kan..tp esaimen tetap banyak..huhu
plan nk stay je kt umah sewa but kesian pulak kt kakak aku sbb dier ajak aku dtg umah dier teman dier coz husband dier kne g outstation..huhu..so terpaksa la kan lagipon housemate pon sume balik kg..
so aku nk cter malam rabu punyer citer okayy..
hari rabu tu si ain and yana awal2 lagi da balik jb..so yang tinggal kt umah cuma aku,yani,ida n nana..so mlm tu mcm biase la plan nk g mkn kt bwh umah tu je kan..but tetibe si nana ni ajak g karoke..nana plak bawak kete..so kitorang pon plan g mkn jauh skit la naik keta kan..then pegi la mkn kt dee attap seafood..tmpat dier nmpak cntik la ade lampu2 but bile da naik atas tu rupenyer ade bola kt tv..ramai gak ar orang..kitorang pon tgok bola jgk..after that, we all pon g la pas(plaza alm sentral) nk karoke..okay sangat kasihan coz karoke kt situ da close la..haha..tepat2 sampai kul 11 da ttp..huhu..then plan g lepak padang jer..ade la dlm 20 min sesat..dah nmpak padang tu but xtahu jalan nk kesana..after pusing2 teka2 jalan barula jumpe jalan yg betol..biler smpai kt padang tuh sume pon hepy la kan sbb nk bergambar..kitorang ni mmg giler gambaq okay..ida kate kt pdg tu selalu ramai budak2..mak diorang lepas main2 but mase kitorang g tu sume orang dating2 jer..huhu..ye larr kan tyme tu pon dah kul 12 lbh mne ade ag budak2..sume pon da tdo..hahah..
ok so kitorang pon hbiskan la mase kt sini smpai puassss gambar..thanx kwn2..bes okay jln2 kt padang yg besarrrrr tu... :)
nk promote kedai ni..sedap jugak larr

geng comel2

kakak2 saya..weee :)

padang cantik sbb kami cantik..hahaha

cube tekang bayang sape

ade bnyak ag gambar sebenornyer tp mls la nk tgu..slow bangat...

3 comments:

iday said...

gambar bayang tu,,,ida yang pling kurussss,,hahaha

Amalina Azman said...

apsal korang x g karoke kat blakang rumah tu je. mengade nak jauh2. padan muka da tutup. hahahaha

shieda said...

iday : ye ke pling kurus?rase cam salah jer..lain la kalo ak n nana xde brla ko yg mng..hahahaha...

nina :x bes la karoke tepi umah tuh..x feeling..