Monday, November 7, 2011

putus !

asalammualaikum,,,

lately asyik dengar org tu dah clash,,org ni dah break,,dier dah putus,,joyah dah bercerai,,timah dah single,,,
oucchh! siesly,aku fobia dgn ayat2 kt atas tu..even aku selalu jer gune ayat2 kt atas tu bg hadiah kt pijo but last2 baik balik kannnss..sampai sume orang pon naik fedup bile dgr aku single..hahhah...
sory la kwn2,,bkn main2 taw tp betol2 but bile dah cool bile dier dah pujuk aku mule lah jadi tak keruan,,haha..
mgkin jodoh kami kot...hopefully,,kami akan end up our relationship ni ngn sebuah ikatan perkahwinan la ehh..amean,, :)

aku xsuke sebut perkataan putus,,apetah lagi nak mintak putus,,but tu la yg selalu aku buat,,,
sebabnyer aku ni panas baran,,cepat touching,,pastu nangis smpai bengkak mata..oke tu care aku,,
kalau dier pulak lebih suke diam dr cr gado ngn aku,,dier akn diam diam diam..langsung xnk bg respon bile aku marah dier..biler aku mengamuk giler dier akan ckp "esok b kol lg"....adoiii aku sies xsuke,,,xpuas..haha..
so aku akn wat bnde bodo..nangis nangis dan nangis...nangis dalam tdo la slu aku buat..hahah..

after 2 years aku n dier, mmg relationship kitorang dh mmg nmpak ar goyang giler...
aku msg ngn dier pon sehari 2 3 msg jer...dier pon same sbb bz kan,,,
then selalu gado2..bnde simple pon nk jd topik..hari2 pon aku doa banyak2 supaya hbgn kitorang back to normal...nak mcm awl2 kapel dlu bace sms dier smbil senyum sorang2,,so sweet..hahah gedik3..

org kate cinta jarak jauh bes tp bg aku sengsara...coz aku jnis suke seseorg selalu disisi aku..aku suke share prob sbb aku suke bercakap..aku mkn ape pon aku nk bgtaw,,tp aku taw jnis dier suke dgr je aku ckp tp xnk bg respon..adehh pastu aku merajok,,pastu gado...see kan dh gado..

kalo oncall pulak,,aku excited cter2 then dier mcm biase jd pndgr yg setia,,pastu bile aku tnye blik dier xingt dh ape aku ckp..aiiiyoo ini org pon ade ke??sakit dow aty aku..sangat xappreciate aku..huhu..paling kecewa biler aku ngn die share diari,,ekceli aku mmg ade diary since 2007 then last year aku bgtaw dier yg aku ade diari.pastu dier nk bace diari aku tu..so aku share ngn dier..then dier ckp dier akn trus smbg update diary tu..means share la diary tu..so sweet la kan,,,(hahah geli pulak aku),,then mase aku bace diari tu terharu sgt la ngn dier..tetibe rase mcm nk hug jer dier kan kuat..(hahah ni lagi geli..sile abaikan)..xsgka dlm aku dok kutuk2 dier mcm mgkok xde perasaan rupenyer dier caring giler ngn aku,,dlm diam rupenyer,,tp ade 1 part tu aku bace memang menyirap darah sbbnyer dier ckp birthday aku bln 2,,,almost 2 years kapel dier still xleh nk ingt birthday aku??aishh sentap deh,,,sbb selalunyer bile birthday aku,,awl2 ag aku dh kecoh kt dier..siap pesan awl2 suruh kol n mintak hadiah lagi nk ape..(yg ni mmg annoying kan)so ofkosla die xpyh nk ingt pon xpe kan sbb aku akn ingtkan dier,,so next year aku nk diam jer,,nk tgok dier ingt x,,mesti bln 2 br wish kan,,,sedihnyer,,

saya syg awk,,sy taw awk pon  same kan,,hahah,,
dalam hubungan perlukan kejujuran kan awk ckp,,sy harap awk jujur ngn sy,,sy pon akn jujur n awk,,
saya doa semoga hubungan kite ni akn kekal selamanya..

entry ni aku wat khas untuk dier,,kasi phm sket,,sbb dh lme aku x sms die..bz la katekan,,,