Monday, April 30, 2012

touching

Assalammualaikum :))

Touching.
Yes i'm touching with you.
People quickly changed, sungguh aku tak sangka kau cepat berubah.
Sungguh aku sangat-sangat terasa dengan kau.
Aku selalu berlagak okay, bole gelak depan kau, ketawa kuat-kuat.
Tp kau tau tak ape yg aku rase bila aku buat mcm tu?
Penat kau tau tak nk pretend yg nothing happened between us.
Aku tak taw la kalau kau pun pretend jugak, tp sumpah aku penat.
really hurt! kau tau tak?

thnak you. :))


 



1 comment: