Wednesday, December 26, 2012

Burger bakar kaw kaw

Assalammualaikum
Semalam had a great time with my girlyyfrenns.Actually,semua ni unplanned pun,last minit je semua ni.memandangkan,semalam is krismas day,so semua org pun cuti,then ktorg plan nk g mkn buger bkr kaw kaw dkt puchong utama..Susah betol nak jumpe dgn orang2 yg dah bekerjaya ni.since habis degree dulu,memang x jumpa lgsung dgn amalina azman ni.kalau mcm nana ngn ida selalu jgk jmpe sbb diorg ni dok dkt je.so smlm dpt la jumpa ex2 housemate.tp ain,yani n yana xdpt ler..diorg jauh,yani tu memang ada kt s.alam tp smlm pn mkn dkt puchong kan,n kalau nk g s.alam pulak memang xtaw la pukul bape nk dapat mkn dgn nk berator lg kann..so jgn kck2 hati nk emo sana sini..kalau dkt lama da gi amek..okay,nk story pasal burger bkr tu memang terbaik la ye.memang kenyg teramat kalau dpt hbs sebijik tu..harga pun berpatutan and sdp sgt..so u olls yg nk try,bleh la gi ye.burger bkr kaw kaw ni byk cwgn..and yg smlm kitorg g tu dkt puchong utama..
Selamat mencuba.

1 comment:

Sheikh Papa-NtiQ said...

Hi....saya baru jer upload pics dalam blog masa makan ngan famili kat Burger Kaw Kaw branch Puchong. Memang betul ramai orang. Masa tu takde kasik nombor so kene la beratur...
Senang2 tu jengok la yer blog saya kat www.blogmakanbest.blogspot.com konsep pasal makan jer 100% takde topik lain.
Kalu sudi tu follow yer blog saya TQ, TQ, TQ