Sunday, May 25, 2014

Cerita 4 tahun lepas

Hari ni mcm biasa lah bangun pagi dok termenung sambil jeling kalendar bape hari lagi tinggal untuk status anak dara ni..haha gedik betol.

Sambil termenung tetiba teringat nk bace blog pijo. So taipla penyucomel, everytime buka blog ni komfem aku senyum sorang2. Mana taknya mcm xcaya je tunang aku ni dulu bole thn la sweetnya tp skrg hampehhh..

So saje la bace balik post2 dia yg dulu2 tu..flashback balik saat2 dahulu kala.hahahaha..

Perghhh jiwangnyerr tunang kite dulu. Sayang betol dia kt aku haaa..tapi skrg mcm tak kisah je pon..hahah mesti dah boring kan. Yela zaman kanak2 ribena lagi kan mase tu skrg dh makin matang dah nak kawen pon so perangai pon dh lain la..huhu..
Harap2 kasih sayang awak pada sy tetap sama mcm dulu la ye..

Kasih saya sayang saya cinta saya pada awk dr dulu sampai saat ni still sama. Cuma skrg yg membezakan saya dgn yg dulu adalah umur. Faktor kematangan yg ada pada diri saya.

Biar pun kite pernah ade masalah dlm hbgn satu masa dulu tp alhamdulillah sbb kita sama2 tahu perbetulkan keadaan. Saya harap awak boleh bimbing saya ke jalan yg benar. Bawak saya masuk syurga. Pimpin saya jadi isteri solehah.

InsyaAllah dua minggu lagi. :")

1 comment:

nor hidayah mohd nor said...

fewitt fewwwiittt. update blog. hehee