Saturday, January 21, 2012

my birthday :)

assalammualaikum.. :)
Hello readers!sorry lame xupdate blog coz really bz with my final exam paper yg semunya macam nk termuntah darah mase jawabnyer..huhu..hope sumenyer ok.dah usaha yg terbaik just doa untuk yg terbaik pulak.

 Ok as usually bile 18 january sy org yg paling happy..hahah..sebabnyer my besday on dat date..
tp dis year sedih skit la coz time exam plak my besday tu..selalu awl sem x bz but dis year tgh exam nk gembire2 pon xde mood.ok firstly nk ucap time kasih banyak2 kt mak saya puan Sapiah bt Sa'ad kerana telah bertarung nyawa melahirkan ank secomel,sebijak,secerdik,sepintar sy..ok dah bnyak merapu..mak,,thank you so much..tanpa mak abah sy xmungkin ade di dunia ini..then thank u so much buat housemate kesayangan sy bg sy kad besar comel2 hand made lagi tu..kamu2 sgt kreatif..really appreciate it!to all my frends yg wish kt hp,fb,mulut sume thnx u very much..hehe dah mcm artis menang award buat ucapan pulak..ow..xlupe jugak buat abg dan kakak2 sy yg wish, kol, nyanyi lagu besday kt sy sume..thnx u very much..muah3..

Then thank u very much buat my syg coz buat suprise for me.tetibe jer kol last minit ckp nk dtg shah alam..mule2 ckp xjadi but last dtg tetibe..mule2 hangin jugak but lepas tu xnk marah2 sbb dulu aku jugak yg ckp teringin nk dpt suprise2 ni..sekali betol2 suprise..thanx awk bg sy hadiah teddy bear hijau.nama dier sy bg chacha but don't ask me why chaha ok..sy pon xtaw..heheh..lepas tu terharu sgt sbb awk buat kt sy yg tulis2 nama tu.. aku xtaw ape name dier..tp mmg aku sendiri pon xreti nk buat benda tu..thnx syg..love u so much..muuuahh..hehehe..belanja makan sume..macam2 kite mkn n awk xmerungut pon sy nk mkn berapa kali pon..suke3...sbb selalu awk mesti marah sbb selalu lps setengah jam mkn pastu sy mintak nk mkn lagi but td tak kene marah pon..hehehe...ow ade lagi thnx jugak bg baju A tu..A stands for Ahmad rite??hahaha..sy akn selalu pakai baju tu....sekarang pon tgh pakai..

Aku bersyukur kepada-MU YA ALLAH kerana masih memberi aku kesempatan untuk menjalani hidupku di muka bumi ini YA ALLAH..amiiin..
AL-Fatihah untuk arwah abahku..

aku xtaw ape motip amek pic cm ni..haha

ni muka TERUJA saya bile dapat hadiah :)

ni muke sukaaa bile tgok si hijau ni.. :)

dier tgh selongkar wallet aku cr duit dgn rakusnyer..

muke kene pakse pgg chacha..dier tgh malu sebenarnyer tu,,

sy rase awk kne try g fittness tu lar syg,,awk makin bolat.. :)

kfc again :)

yeay!!dapat mkn kfc..lame giler mengidam :)

bufday card from my sygness housemates :)

motif pic 2 benda kt atas tu aku xphm,,haha

hadiah yg pijo buat..so sweet.. :)

my ChaCha

A=Ahmad :)
 :)

3 comments:

iday said...

KFC yang sama ke?hahaha

shieda said...

haha..same ah,,sek7 di hati ku.. :)

Amalina Azman said...

hahhaa alolo sweetnyaaa