Friday, August 3, 2012

sujud syukur

Assalammualaikum :)

Alhamdulillah.
Syukur sangat result sem ni boleh buat aku senyum lebar sampai ke telinga.
Seminggu sebelum result hati tak tenang, makan tak kenyang, mandi pon tak basah.
Okey aku tipu je pasal mandi tak basah tu.
Tapi memang hati tak tenang sbb sumpah aku takut nak tengok result for subject computer security coz aku target aku repeat and dah ready pon nak amek supplementary paper..mujur aku lulus.
Syukur jugak dapat a- untuk Final Year Project aku.Sungguh tak sangka.Terima kasih supervisor,examiner, and sig sbb bg markah yang baik-baik untuk aku :))
Aku menangis bile tengok result sebab aku rasa Allah dah makbulkan doa aku.Allah dengar permintaan aku.Syukur Alahamdulillah :)
Aku stress sangat sem lepas sbb paper  aku banyak and ade paper yg xde gap..aku kol kakak aku, then nangis puas2.Mujur kakak aku banyak bg semangat.aku mengadu kat ahmad.Ahmad banyak bg sokongan kt aku,diorang bg support kat aku :)
Alhamdulillah usaha aku berbaloi.Terima kasih Allah, terima kasih mak, terima kasih kakak2 and abg aku , terima kasih ahmad n kawan2 yg banyak membantu..love u all :))

2 comments:

iday said...

congrattttssss sayang. memang patut dapat. tengok cara kau study laa. hehehe.

shieda said...

hehehe..thnx..tak sabar nak kawen pulakkkkkk. :)