Thursday, November 4, 2010

happy anniversary 1st year CINTA..



Syukur alhamdulillah...

akhirnya hari ni 5 nov 2010 genap 1 tahun aku n pijo kapel..

heheh..xsangka rase cam cepat je dah setahun..

and..selama 1 tahun ni la xpenah sehari pon aku x bersms dgn pijo..

bole dikatakan hari2 aku akn sms ngn dier even msg just tnye khabar..

walau sepenat mane pon mesti msg at least 1 sms jadik lar..

rase happy sangat dengan pijo..

thanx bie coz melayan kerenah org selama nie..

semoga hubungan kite akan kekal selamanya hingga ke jinjang pelamin,ank cucu,dah ke akhir hayat..

..saya sayang awak selamanya..

ILYSM

p/s : thanx to ida coz siap kasi aku kad wish anniversary ag n siap ade hadiah ag patung kaca tgh  pelok2..(maaf xupload pic sbb usb hp rosak)
and to nina siap wish2 lagi kt blog n fb aku and kpd sume la kwn2 yg ade wish secara sengaja or aku pakse..heheh..thanx..syg sume..:)



8 comments:

AmalinaAzman said...

EH KEJAP AKU BARU TERINGAT BUKAN KO SINGLE KE. HAHAHAH SO ANNIVERSARY NI TAK KIRE. HAHAHAHAHA

shieda said...

hahaha...kn aku da tuka status kt fb..ko tu je yg jrg on9..pe ko taw..hahah..

shieda said...
This comment has been removed by the author.
all about eve said...

silap anta tadi kt email..mklumle lame xaktif blog nie...hihi...neway tahniah utk korg..hope bhgia slalu k..

shieda said...

heheh..thanx kak awe..shida pon doakan kak awe hepy selalu dgn bf baru kak awe tu..muahh

♥ KyRa CrysTal PinK ♥ said...

Happy 1st Anniversary... Semoga berbahagia selalu =)

shieda said...

thanx ea kyra..

p-joe said...

ten sume