Thursday, December 23, 2010

majlis pertunangan yati

selamat bertunang to yati n tunang..
akhirnya bertunang jugak yati..
die ni antara classmate aku yg terawal bertunang..
dah lame sangat aku knl yati ni since dr form 1 sampai sekarang..
mase tu ingat lagi yati jual2 sate kt sekolah sebab abg dia mlm2 jual sate..
so aku akn tempah sate kt dier sbb sate abg dier sedap..
then tiap hari jumaat mesti aku and dia akn bawak bekal then mkn same2..
wahh kngn yg x boleh nk lupe..
and know dier dah jd tunang orang pon n x lame lagi akan jadi milik orang..
hope hubungan yati n tunang akan kekal sampai ke jinjang pelamin ke anak cucu cicit..
amin...

yati n tunang

bersama rakan2..

heheh..amek berkat..mane taw thn depan aku pulak kan.. :)

mari bergambar ngn hantaran yati..

cantiknyer dier..berseri2

yati bersama bakal mak mertua n mak dier..

2 comments:

fie_na said...

yati tunang bler?
ramai ke kawan kawan yg g?

shieda said...

yati tunang 12hb 12 hr tu kot lau xslp aku..xder ramai pon..yg dlm gambar tu je mai..dia pon xjmput sume..t kawen dia jmput sume..insyaAllah dia kate tgh thun ni nk kwen..