Friday, July 9, 2010

shopping shopping....

Lama dah aku x update bloga aku ni..huhu..mcm2 benda aku nk citer tp disebabkan line celcom kt sini very3 slow menyebabkan berukband aku langsung xleh nk berfungsi..ni pon aku bole on9 sebab time ni aku xde kelas n orang rmai g kelas..hahah..ok now aku nk cerita sal hari kedua aku kt shah alam ni..kelas pon xbermula ag sbb hari ahad..so yang tinggal kt umah cuma aku,ida n ain je yg lain2 diorang balik kampung sebab umah dekat je kan..so kitorang pon bosan..kt bwh umah aku ni mcm2 kedai..mmg bes giler..pusat komersial la katakan..huhu..then kitorang pon jalan2 smpai la nmpak mcm pasaraya nm bintang..so masuk then beli mcm2..bajet mcm dtg ngn kete padahal jln kaki..then mse nk bayar tu mmg byk giler la brg..trolly tu full..tong sampah la,sudip,cermin,buku,mcm2 la..then x cukup tgn nk bwk balik..mmg lawak gler..nasib la ade lacey..kitorang kol dier n suh tlg hntar kn ke rumah kitorang...ok lupe nk bgtaw umah ak sewa tu dekat seksyen 7,pusat komersial...dekat je ngn gate blakang uitm..heheh...
dlm trolly u sumer brg2 kitorang..

pilih2 barang...

heheh..ni tempat beradu aku...:)

1 comment:

cik idaY said...

haha,,gedik,nk jugak tunjuk tilam dia..