Thursday, February 16, 2012

kalau kita ikhlas pasti kite dapat :)

Assalammualaikum :))

Aku selalu ingat cakap mak aku kalau nak berjaya kene buat benda tu dengan ikhlas.Tp aku selalu lupe.Selalu aku merungut bile nk wt something tu.Mungkin sbb tu aku selalu gagal..hahaha..
tak de la selalu..hehehe
Selalu kalau ade assignment banyak sikit aku merungut so buat pon nk cepat2 siap macam tak ikhlas jer kan.
Bile ade banyak test dalam 1 hari pon aku merungut jugak..sebab tu selalu jer dapat markah rendah2..hahah tetibe jadikan ni alasan padahal tak study.wakakaka...Aku teringat cakap sorang member aku ni dier pnh cakap if kite rindukan someone dengan seikhlas hati InsyaAllah die pon pasti tgh merindui kite..hehehehe...
So bile aku rindukan someone tu, bile dah lame aku tak contact ngn dier aku jadi segan nak contact dier pastu mule la tacing sorang2..hahah..mule2 aku mcm x caya jer cara yg member aku cakap tu tp bile aku dah banyak kali cube aku rase mcm berkesan pulak..Penah la satu hari ni aku tak taw nape tetibe hati ni rase rinnndduuuu sgt kt dier,nak contact rase segan so rindu sorang2 jer lah...hahah,,,ayat sembilu.
Tetibe malam tu sebelum tido he called me la..weehuuu..hahahaha..so aku rase betol la ape org kate kite kena ikhlas buat sesuatu pasti dapat balasan..So kwn2 kalau korang nk sesuatu sile la buat dengan seikhlas hati pasti korang akan mendapat hasil... :)) selamat mencuba :))

p/s : sy rindu sgt dekat ahmad saya :))

1 comment:

iday said...

bagusla,kwn sy bhgia :')