Saturday, February 11, 2012

persinggahan

Assalammualaikum :)

Saya taw awk mungkin tak baca blog saya ni sbb tu sy update entry merapu ni.
mula2 sy nk mintak maaf sbb sy dah pon remove awk dr fb sy.Saya buat semua tu bersebab.
macam2 benda buruk jadi kt sy dalam minggu tu.Sy tak nak ganggu awk keje sbb sy tahu cara awk bile wat keje, xnk diganggu kan n always nak fokus kan.So sy respect cara awk.Saya tak nk merapu ape lagi tp sy nak awk tahu yg sy tak pernah nak ambil kesempatan kt awk.Sy takut kalau awk fikir sy kawan ngn awk just sebab nk mintak tolong awk,,sy bukan jenis yg macam tu.Saya akan kawan dengan org yg sy rase senang bile berkawan.Awak baik,bijak,cerdik,rajin,selalu bg semangat kt sy untuk study.Tengok skrg awk dh berjaya pon.Saya tumpang gembira :)) 

Walaupun skrg sy dan awk dah tak macam dulu, tp saya nak awk tau yg awk pernah hadir dlm hidup sy walaupun sekejap.Saya happy dapat kenal awak.Saya mintak maaf if sy dah banyak buat awk terase hati dengan saya.Mungkin itu lebih baik kan.Terima kasih atas setiap pertolongan yg awk bg kat saya.Saya happy tengok awak happy :))

p/s: Saya harap awk berjaya dlm kehidupan awk :))




1 comment:

iday said...

sabar yer makcik..

kalau ada jodoh ko kawan ngn balik,ada lar tu.kalau takder,kita sam2 doa dia hepi dalam hdp dia,heheh