Saturday, March 12, 2011

cinta tak semanis dulu

dulu lain..sekarang lain..
kan bes kalau dulu dan sekarang same jer..
kan3?
ekceli, aku bukan nak ckp ape pon..
juz nak saje2 jer hlgkan bosan..
kan bes kalau cinta tu manis dier same jer macam mase mule cinta dulu..
kan3?
besnyer...
dulu kalau dapat jer msg dr si dia mesti xsabar2 nak buka msg tu..
pastu bace msg tu smbil senyum..smpai ke pipi senyum tu..
nak tdo pon msg lagi..
even msg dier juz say gud nite je pon tp tetap rase sweet sangat..
rase macam nak bace msg tu banyak kali..
bace msg yg same banyak kali pon xpe..
suke3..
tp skrg dah lain..
nak msg pon cam xbes jer..
kalau kol bnyak kali pon dier bising..
ckp membazir..
dia xtahu ke yg kite ni bosan..
kalau msg pon biase je..
kalau dulu macam2 benda pon nk citer..
emmm....cinta dah tak semanis dulu..
hahaha..
xpela asalkan bahagia kan walaupun kdg2 penah rase bosan smpai rase nak aje curang..
buat betol2 baru taw..
wekkk.. ;D

*cuba untuk menjadi seorang yang setia dalam perhubungan*

5 comments:

iday said...

hahaha,,sabar jer larrr,,kalau manis2 tiap hari,takut boringgg,,hheeh

farah wahedda said...

jgn curang....setia..setia..setia hahahhaha

shieda said...

iday :emm ye le tu...

farah :hehe..setia la ni..tp kdg2 pnh terpikir je xnk setia..tp syg la relationship nih..

shieda said...

iday :emm ye le tu...

farah :hehe..setia la ni..tp kdg2 pnh terpikir je xnk setia..tp syg la relationship nih..

blog cik ieja said...

emm kte ade tag contest kt kmo..
sila2 la lawat di blog kte..