Friday, March 11, 2011

minggu makan-makan

kali  ni nak cter pasal makanan jer..
sbb minggu ni gi makan sume nk sdap2 jer even duit aku tinggal sikit jer dalam  bank tuh..
tp makan tetap makan..
so pertama sekali nak ucap ribuan terima kasih kt suriyani sbb belanja sy and kawan umah yg len..
actually, suriyani ni baru dapat ptptn so dier pon rase tersangat la kaya dan terus nak belanja kitorang sumer..
sayang sangat dier..muahhh
then nak cter sal mkn kt wong solo pulak pada esoknyer..huhu
sebab mengidam so terus je g makan walaupun duit aku makin kering..
pada keesokannyer pulak aku n beberapa orang classmate g mkn kt rasamas pulak...
hahaha..bes2..g mkn ni pon sbb dapat kupon buy 1 free 1..then i share dgn ain la kan..
tengokla pic mknn yg aku mkn ni... :)
aku n ain kt wong solo
nasi n ayam bakar kt wong solo yg sedapppp..
mee bandung kt rasamas



chicken chop kt rasamas   
makan kt de7 yani belanja

my clssmate
my classmate n me

2 comments:

iday said...

1 je gambar wong solo,,haha

shieda said...

ade byk p mls nak tgu upload...huhu