Tuesday, March 15, 2011

lepaking di alamanda

petang tadi keluar bersiar-siar dengan along,abg johan,nena.kiki n chacha..
besnyer dapat jalan2..pukul 2 lagi dah siap2 kuar..
tp xtahu nak gi mane pon..
so abg ipar i decide nak gi alamanda jer..
sampai je sane terus teruja sebab tengok sume kedai pon nak sale2..
xtahu sale sbb ape..ade perayaan ape tah..
tp tengok2 jer..xde beli pon..
pastu jalan2 jumpe kedai pure silver..
along pon sibuk la konon2 nak beli rantai la,cincin la ape sume kan..
at last dier g beli subang jer..hahaha..sbb tu murah kot..
then td ternampak rantai yg sebijik macam yang pijot bg kt aku mase hadiah birthday aku..
terus tanyer sales girl tu bape harga dier..hehehe..puas la jugak hati ni..hehehehe
sayanggg dier..wakakaka..
then lapar giler along terus belanja mkn kt kenny rogers..sedappppp
pastu mkn eskrim mcD pulak sambil lepak2..
kenyang sangat...pastu jln2 lagi..
dlm kul 6.30 camtu sume pon da penat so along pon anta aku balik umah sewa..
thanx along n famili..bahagia sangat tadi..heehe

my along wif anak2 yg nakal2
aku punyer autumn n yg sebelah tu winter lyana punyer
makanan along belanja
vanila flavor paling bes
kiki si ipin
ini along saya

kiki n chacha
si comel bersama anak buah




2 comments:

iday said...

hahaha,,sicomel dengan anak buah,,,,

shieda said...

ida :npe x pecaya ke?si comey ni kan dah slu take pic ngn ko..hahah