Monday, August 15, 2011

pertemuan anak dgn ayah yg dirindui sekian lama..

assalammualaikum.. :)

Alhamdulillah..akhirnya aku dapat jugak berjumpa dgn arwah abah..

sukanya hati aku hanya ALLAH yg tahu...

walaupun bertemu dalam mimpi tp bg aku ianya sangat bermakna kerana aku yakin dan pasti yg aku tak

akan  jumpe lagi dgnnya di alam yg nyata ini.. ;(

abah datang tadi peluk aku lame sangat...aku nangis tak bagi abah pergi tinggalkan aku..

abah diam...dia terus peluk aku lagi erat-erat..

aku nangis...

sebelum pergi abah pesan suruh aku jage diri....

tetiba alarm hp mak berbunyi...aku bangun tanya mak pukul brape..

mak cakap pukul 4...aku nangis...sesungguhnya aku terlalu rindukan arwah abh.. ;(

YA ALLAH,,,ampunkan segala dosa arwah abahku...
tempatkan dia disisi org2 yg beriman...
cucurilah rahmat ke atas roh arwah abahku...
amin..



p/s:aku rase aku bnyak share story sal arwah abah..
bile aku rindu dia sinilah tempat aku share..

raya tahun ni abah dah xde... ;(

3 comments:

iday said...

aku tak pernah mimpi,,kalau mimpi pon,aku tak kenal,,huhu,,pic takde,,

best lar tu,,jeles ni,,huhu

aku pon rindu bapak ko,,nasib baik aku sempat kenal & jumpa,,huhuhu

shieda said...

bes sangat sbb dia peluk aku lame sangat....

xpela...nanti ko mesti jumpa arwah ayh ko walaupun bkn kt dunia ni..mgkin kt alam lain kan...

p-joe said...

amin....moga abh syg ditempatkan diantara orang2 yang beriman..aminn