Thursday, July 28, 2011

kenagan masa muda mudi di segamat

tadi mase dok baring atas katil sambil termenung2 tetiba tersenyum sorg2 bile ingat balik kenangan aku mase belajar kt uitm segamat dulu..dh setahun setengah dah tinggalkan segamat..
hehe rindu sgt kt kengkawan,,kolej,,benteng,,unimart,,pasar mlm segamat,,blok u,i,sl,,billion,,upwell,,stesen bus,,cehhh sume tmpat pon nk kena sebut la ni nmpak gayanyer...heheh..ok stop dlu..
bile ingat 2 balik time kt segamatla paling best kot aku rase..suka,,duka,,gelak,,tawa sume same2 ngn kwn2...
nak gi kls dekat jer xpyh nk siap awal2...kalau kls pukul 2 kul 1.45 br aku siap..pastu bile nk g kls g ramai2 ngn kwn2..balik pon same2 sape yg satu kolej tu mmg jln same2 lah..hehe..
pastu bile mlm lepak2 kt bilik org lain,,gosip2,,tengok citer same2,,mmg besss sangat..
bile cuti sabtu ahad mesti nk keluar gi outing even bndar segamat tu xde ape pon sangat tp bes..shopping sakan lagi pastu menu wajib kene beli mmustilah burger segamat sumpah xtipu sedappppp sangat dah lah murah..kalah burger mcD..rinduuu sangat la kt segamat..
sekarang dah belajar kt s.alam x bes sangat la mcm kt segamat mybe sbb s.alam ni besar sangat kot..
aku pon dah umah sewa so xbergaul sangat ngn org..heheh...
xpela sume tu akan ttp jadi kngn paling bessssstt dalam hidup aku..


meh tengok kenangan mase mude2 dlu muke pon mcm kanak2 jer sume.. :)

ni kwn sampai mati aku

ni kawan mase kelas taekwan do

ni kwn aku yg giler gambo sampai dlm kls pon leh jadik bergambo..

ni dak kls aku mase part 2 kls bell-yg bj hijau sebelah aku tu madam johara-

ni kawan2 kesayangan masa nk gi mandi kt gng ledang

ini cumel n chommel..haha
ni pon mase part 2 ngn bdk kls mase baru exam..sume muke kanak2 lagi..suci n murni

ini masa intersession..classamate aku jugak

ohhh..rindunyer saat ni..

ni time part 1 mase orientasi kos

ni mase part 3 pergi btn...

masing2 blom mengenali..heheh
tengah kecoh2 nak amek gambar..aku yg tgh pgg phone tuh

ini aku yg sukeee gambar xkisah la tyme blaja pon...heheh
ini aku masih kena tahan wad seminggu kat hosp segamat
wawa n aku mase kt pizza segamat
malam barbeku

kawan2 saya muke same je smpai degree..hahaha
p/s: kawan2...saya sayang sangat kenangan mase kite bersama...frenz 4eva ya!



4 comments:

iday said...

semua muka nak suci murni jer,,,
rindu kannn,,makanan murahhh,,huhuhu,,rindu nak jalan2 kat blik org,,haha

shieda said...

mmg rindu sangat..rindu nak g amek air kt watercular..hahah..rindu nk ajak ko teman aku g toilet memalam..

Amalina Azman said...

aku nampak gambar bestfriend ko. amboi fewittt. hahahahaha oh aku suka gamba last skali. tu je gamba clear aku. hahahahaa

shieda said...

hahahaha....jht ye ninot ni...